Card cadou de 20% din valoarea produsului la orice Smart TV Samsung achizitionat.

Adaugat de pe 14 februarie, 2013
Reduceri LED 3D Samsung
Cadou:
20% din pret sub forma de card cadou

Rating:
5

O promotie cat se poate de interesanta intalnim in cadrul celui mai mare retailer electro-it din Romania, eMAG. La anumite televizoare 3D aflate in promotie, avem parte de un cadou cu o valoare ridicata, este vorba despre un card cadou reprezentand 20% din valoarea produsului cumparat.

O oferta concreta o reprezinta televizorul 3D Samsung 55E6800 cu diagonala de 138 cm, full HD si beneficiar al tehnologiei de afisare LED. Acest model dispune de o rezolutie 1920×1080, de functia Smart TV dar si de numeroase functii de redare/afisare. Pretul acestui televizor 3D Samsung este de 7999 de lei.

Cadoul este reprezentat de un card cadou de 20% din valoarea televizorului prezentat anterior, de aproximativ 1600 de lei. Cardul cadou poate fi folosit la achizitionarea oricarui produs din gama televizoare sau orice alt produs Samsung.
Pentru a vizualiza intreaga gama de televizoare 3D care dispun de un card cadou reprezentand 20% din valoarea produsului achizitionat, va rugam sa accesati linkul promotiei. Stocul este limitat, perioada in care promotia este valabila fiind de numai o saptamana.

Un Comentariu

  1. Andreea

    20 iunie, 2013 at 15:30

    Reducerea mai este valabila? Observ ceva preturi bune la tv-uri in aceasta perioada.

You must be logged in to post a comment Login