Card cadou de 50% din valoarea produsului la gama de produse de ingrijire personala Philips

Adaugat de pe 12 februarie, 2013
Card cadou la produsele de ingrijire personala
Cadou:
50% din valoarea produsului

Rating:
5

Ne apropiem cu pasi grabiti de sarbatoare de Valentine’s Day, o zi in care majoritatea dintre noi facem cadouri persoanei iubite. Pentru cei care s-au gandit ca un produs de ingrijire personala poate fi cadoul perfect pentru ziua de Valentine’s Day, am adaugat o oferta cum nu se poate mai buna.

Cum reducerile se tin lant in aceasta perioada, nici produsele de ingrijire personala nu puteau lipsi, astfel ca toata gama de produse de ingrijire personala Philips prezenta in oferta eMAG poate fi achizitionata in perioada 5-18 februarie la preturi promotionale. Mai mult de atat, la fiecare produs achizitionat, eMAG va ofera 50% din valoarea finala sub forma unui card cadou de cumparaturi.

In aceasta oferta intra toata gama de produse de ingrijire personala marca Philips, inclusiv produsele aflate in sectiunea ‘resigilate’. Cardul cadou primit il puteti folosi in perioada 19-25 aprilie pentru a cumpara orice produs Philips din oferta eMAG, indiferent ca este vorba despre un produs de ingrijire personala sau chiat televizoare, monitoare sau alte electronice si electrocasnice.

Cardul cadou va contine 50% din valoarea totala a comenzii aplicate pe site-ul eMAG si va va fi transmis in aceeasi zi, in format electronic, pe email. Mai mult de atat, cardul cadou il puteti transmite altor persoane insa acesta nu poate fi cumulat cu alte carduri cadou sau vouchere oferite de eMAG in cadrul altor promotii si oferte.

Pentru gama completa de aparate de ingrijire personala Philips care dispun de reduceri consistente si pentru a citii regulamentul promotiei, accesati  oferta prezentata de Redigo.ro. Spor la cumparaturi!

Un Comentariu

  1. Andreea

    20 iunie, 2013 at 15:29

    Pacat ca stocul nu a fost tocmai generos, nu prea am avut din ce alege..

You must be logged in to post a comment Login