Despre noi

Redigo.ro este un portal care inglobeaza cele mai bune oferte din magazinele online romanesti. Adaugam zilnic reducerile, promotiile si lichidarile de stoc ale unor magazine online de top din Romania precum eMAG, Altex, Flanco, 3 Suisses, TinaR, f64, FashionUP, Kurtmann si alte magazine din diverse domenii: electronice, IT, haine, carti, electrocasnice sau calatorii.

Noi muncim, tu te bucuri de cele mai bune preturi. Selectam manual sute de produse, le sortam si iti punem la dispozitie DOAR reducerile care conteaza. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi domeniul de interes, sa urmaresti zilnic promotiile adaugate de noi si sa cumperi rapid, ieftin si inteligent. Nu risipii sume exorbitante pe haine sau pe alte produse de uz general, cauta reducerile si ofertele care conteaza cu adevarat si shopping-ul poate devenii o adevarata placere, una ieftina!

Noi nu comercializam produsele pe acest site. Noi selectam zilnic cele mai bune oferte, le prezentam intr-un mod cat mai realist, fara a incalca termenii si conditiile magazinelor si ti le oferim voua in mod absolut gratuit. Pentru mai multe informatii despre activitatea noastra si modul de utilizare al acestui site, citeste pagina de Intrebari frecvente.