Discounturi de pana la 250 de lei la tabletele iPAD

Adaugat de pe 14 februarie, 2013
Reduceri tablete ipad Apple
Reducere:
pana la 250 LEI

Rating:
5

Cei care nu au prins reducerile de iarna la tabletele iPad ale celor Apple o pot face acum. In perioada 11-18 februarie, toata gama de tablete Apple iPad din oferta eMAG dispune de reduceri substantiale de pret, de pana la 250 de lei. Astfel, va puteti achizitiona propria tableta Apple la preturi incepand cu 1700 de lei.

Cea mai buna oferta pare a fi pentru tableta Apple iPad 4 cu ecran Retina, 64 de Gb memorie interna si Wifi, pretul acesteia fiind de numai 2979 de lei. Reducerea in cazul tabletei iPad 4 este de numai putin de 250 de lei.

Varianta despre are vorbea in startul articolului este iPad 2, o tableta din a doua generatie care dispune de Wi-fi dar si de 16 GB memorie interna. eMAG ne ofera o reducere de 100 de lei pentru orice tableta iPAD 2 achizitionata.
Pentru a beneficia de aceste reduceri, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati oferta prezentata de noi si sa comandati una dintre tabletele iPAD disponibile in stoc. Totodata, accesand oferta eMAG pentru tabletele iPAD, ve-ti regasi toate modelele implicate in promotie cat si alte reduceri consistente la gama de produse Apple. Redigo.ro va ureaza spor la cumparaturi si nu uitati, pentru a fi la curent cu toate reducerile din fiecare zi, vizitati-ne sau accesati zilnic pagina noastra de facebook: Reduceri pe facebook.

You must be logged in to post a comment Login