Editura Nemira: 40% reducere pentru titlurile publicate in format Hardcover

Adaugat de pe 20 noiembrie, 2014
Pittacus Lore - Lupta celor noua
Reducere:
40%

Rating:
5

Infiintata in anul 1991, editura Nemira ne incanta cu volume de marca, zi de zi punandu-ne la dispozitie cele mai bune carti lansate de autori celebri la nivel mondial. Inovatia din ultima perioada s-a numit formatul Harcover, un format care a reusit sa incadreze perfect numeroase volume care sunt puse la dispozitia cititorilor pentru o experienta mult mai placuta.

Calitatea formatului Hardcover este una ireprosabila, astfel ca orice cititor poate avea parte de volumele sale preferate intr-un format unic, un format care va ajuta sa pastrati aceeasi pasiune pentru lectura si sa va bucurati de o calitate ideala. Editura Nemira ne pune la dispozitie peste 90 de titluri in format hardcover la preturi promotionale, reducerile ajungand chiar si la 40% pentru cele mai reusite volume disponibile in stocuri.

Esti unul dintre pasionatii de lectura? Frank Herbert, Stephen King, John Dos Passos sau Philip K se numara printre autorii tai preferati? Beneficiaza acum de aceasta oferta si cumpara-ti cele mai reusite titluri ale ultimilor ani in format Hardcover. Biblioteca ta are nevoie de un upgrade iar editura Nemira stie acest lucru, astfel ca puteti sa va intregiti colectia cu cele mai populare volume din ultima perioada. Alegeti sa cumparati inteligent, abonati-va la noutatile noastre in materie de carti si va punem in tema cu ultimele reduceri din domeniu.

Perioada promotiei a fost stabilita pentru 20-27 mai 2013. Pentru orice comanda de minim 99 de lei, editura Nemira se asigura ca va livreaza cartile in mod gratuit! Cumparaturi placute si nu uitati sa ne vizitati pagina de Facebook pentru a ramane la curent cu noutatile din domeniu.

2 Comentarii

  1. Anca

    29 iunie, 2013 at 19:12

    Stie cineva daca se mai regasesc cartile respective in oferta?

You must be logged in to post a comment Login