Pana la 20% reducere la TV-urile Samsung

Adaugat de pe 17 noiembrie, 2014
Televizor LED Samsung, 127 cm, Full HD 50ES5500
Reducere:
20%

Rating:
5

Nu este neaparat un must insa trebuie sa vedeti noua gama de televizoare 3D a celor de la Samsung. eMAG, cel mai mare jucator de pe piata online de IT si electronice, ne propune un numar variat de produse din categoria „Televizoare”, cele mai importante dintre ele beneficiind de preturi promotionale.

Mai concret, avem parte de reduceri de pana la 20% la peste 15 televizoare cu functii diversificate si dimensiuni de la 66cm pana la 150cm(cu referire directa la diagonala). Despre televizoarele Samsung n-ar fi multe de adaugat, majoritatea celor care au cunostinte in domeniu stiind deja faptul ca producatorul korean lanseaza constant produse de calitate si le implementeaza functii cat se poate de avansate, ba chiar am putea afirma faptul ca televizoarele Samsung sunt varful de tehnologie din acest moment.

Perioada promotiei este de 3 zile, mai exact, reducerea fiind valabila intre 17 si 19 mai 2013. Pentru a beneficia de reducerea de pana la 20% la toate televizoarele Samsung, va rugam sa accesati butonul prezent in oferta si sa verificati stocurile disponibile. In eventualitatea in care anumite modele de televizoare Samsung nu mai sunt disponibile, puteti contacta operatorii eMAG in vederea receptionarii unor informatii in privinta stocurilor sau a unor televizoare asemanatoare ca dotari tehnice si preturi.

Echipa Redigo va ureaza un shopping cat mai placut si va invita sa va abonati la pagina noastra de Facebook pentru a ramane la curent cu cele mai noi reduceri si oferte disponibile in magazinele online.

Un Comentariu

  1. Mihaela

    19 mai, 2013 at 17:33

    Am vazut ca sunt si televizoare ieftine, chiar de 1000 de lei. Astazi e ultima zi de oferta, deci cine doreste un tv nou ar trebui sa se grabeasca.

You must be logged in to post a comment Login