Periferice Microsoft cu pana la 40% reducere

Adaugat de pe 1 mai, 2013
Reducere:
Pana la 40%

Rating:
5

Pentru impatimitii de PC-uri si nu numai, eMAG revine cu o oferta greu de refuzat: 40% reducere la perifericele Microsoft. Un numar de peste 20 de produse se afla in aceata promotie, de la tastaturi, mouse-uri, casti si pana la camere web de inalta performanta. Perioada promotiei nu a fost anuntata, deci este foarte probabil ca pagina care retine cele aproximativ 25 de produse sa fie valabila pana la epuizarea stocului.

Noi va recomandam perifericele Microsoft datorita calitatii acestora dar si a preturilor extrem de accesibile raportate la caracteristicile de top. Rasfoind putin pagina promotiei, observam ca puteti sa va intregiti colectia de periferice PC sau pur si simplu sa achizitionati produsele de care aveti nevoie cu un maxim de 200 de lei. In aceasta suma, puteti include un mouse optic, o pereche de casti stereo si o tastatura wireless de inalta calitate.

Pentru a beneficia de promotia 40% reducere la toata gama de perifecire Microsoft, va rugam sa accesati butonul promotiei si sa va bucurati de preturi promotionale la peste 20 de produse aflate in stoc. Pentru mai multe informatii privind aceasta oferta, nu ezitati sa ne lasati un comentariu si va vom ajuta in privinta efectuarii unei comenzi.

Un Comentariu

  1. Mihaela

    19 mai, 2013 at 17:33

    Am reusit sa achizitionez si eu o camera web Microsoft, e de o calitate ireprosabila.

You must be logged in to post a comment Login