Reducere 200 de lei la combinele frigorifice Hot Point

Adaugat de pe 14 februarie, 2013
Reducere Combina frigorifica Hotpoint EBD20223F
Reducere:
200 LEI

Rating:
4

Perioada promotiilor a inceput in toamna, odata cu reducerile din cadrul Black Friday, au continuat in luna decembrie, o luna in care romanii au cheltuit foarte multi bani pentru cadourile de sarbatori dar si pentru bunurile de uz propriu si se pare ca va continua si in primele acestui an calendaristic. Reducerile privind ziua de de Valentine’s Day nu se reduc doar la segmentul de cadouri sau bijuterii ci ne ofera discounturi substantiale in randul electronicelor si mai ales, al electrocasnicelor.

Reducerea zilei in randul aparatelor electrocasnice mari se rezuma la gama de combine frigorifice Hotpoint, nu producator care a ridicat extrem de mult standardul aparatelor din aceasta gama. eMAG ne ofera o reducere de 200 de lei la toate combinele frigorifice aflate in stoc, precum si o garantie de 24 de luni si transport gratuit.

Produsul cu cel mai bun raport calitate/pret este combina frigorifica Hotpoint EBD20223F, un produs care dispune de clasa electrica A+, un volum de 331 de litri, doua usi, dar si de sistemul inovativ no frost si de afisaj LED. Pretul acestei combine frigorifice, incluzand reducerea de 200 de lei, este de 2299 de lei, tva inclus.

In cadrul ofertei disponibile pe site-ul eMAG, numai putin de 15 combine frigorifice Hotpoint dispun de aceasta reducere de 200 de lei, preturile fiind cuprinse intre 1399 de lei si 3000 de lei pentru combinele frigorifice de mare volum si cu functii avansate. Pentru a vizualiza intreaga gama de produse prezenta in oferta, va rugam sa accesati link-ul cu trimitere spre site-ul partener.

You must be logged in to post a comment Login