Reduceri de pana la 75% la peste 80 de volume

Adaugat de pe 24 noiembrie, 2014
Reducere:
75%

Rating:
5

Nemira este, fara doar si poate, una dintre cele mai bune librarii online iar asta se reflecta in increderea pe care a capatat-o in randul clientilor in ultima perioada dar si in randul numarului foarte ridicat de volume vandute. Strategia de marketing pe care Nemira a abordat-o a fost una cat se poate de prietenoasa pentru noi, cei care obisnuim sa achizitionam carti online, astfel ca putem sa ne bucura de sute de volume la preturi neobisnuit de scazute precum si de servicii conexe la cele mai inalte standarde.

Oferta pe care dorim sa v-o prezentam in cadrul acestui articol se refera la sectiunea „Reduceri 75”, o sectiune a site-ului editurii Nemira in care regasim in fiecare zi peste 80 de volume ale celor mai cunoscuti scriitori contemporani, preturile de pe raft fiind reduse cu 75%.

Conform specialistilor Nemira, acestia au dorit sa ne puna la dispozitie la preturi cat mai scazute, zi de zi, cele mai bine vandute volume ale lunii in curs, astfel ca au apelat la o sectiune speciala in care regasim carti cu reduceri de pana la 75%. La comenzi de peste 100 de lei, Nemira ne ofera posibilitatea sa achitam intreaga comanda online, cu cardul de credit, astfel ca ne pun la dispozitie cea mai sigura modalitate de plata la ora actuala precum si posibilitatea transferului coletului prin curier rapid. Pentru mai multe detalii privind volumele aflate la reducere, modalitatile de plata, transferul cartilor precum si informatii pretioase despre alte promotii Nemira, va rugam sa accesati butonul „Vezi Oferta”. Echipa Redigo va ureaza un shopping cat mai placut si va invita sa va abonati la pagina noastra de Facebook.

2 Comentarii

  1. Andreea

    9 iunie, 2013 at 12:22

    Am achizitionat si eu 4 volume pornind de la oferta voastra.

  2. Mona

    20 iulie, 2013 at 00:03

    Chiar si acum mai este valabila oferta, am cumpara de curand 2 carti pentru a le face cadou unei prietene.

You must be logged in to post a comment Login