Reduceri permanente! Cumpara-ti un iPhone la cele mai mici preturi!

Adaugat de pe 28 noiembrie, 2014
Telefon mobil Apple iPhone 5
Reducere:
20%

Rating:
5

Apple este unul dintre cei mai mari producatori de gadget-uri, iar daca ar fi sa ne ghidam dupa castigurile acumulate in ultimul an, il putem clasa fara doar si poate in fruntea celor care coordoneaza aceasta piata. Printre ramurile cele mai de pret ale companiei nord-americane se numara si arhicunoscutele iPhone-uri, smartphone-uri care se deosebesc de concurenta printr-un design unic si atractiv, performante de varf dar si un sistem de operare home made, este vorba despre iOS.

Reducerea de 20% pentru toata gama de telefoane iPhone va este oferita de eMAG, unul dintre principalii pioni ai pietei de telefoane mobile si magazinul care ne ofera noile produse Apple la preturi extrem de avantajoase. Avem parte astfel de mai multe modele din gama iPhone care dispun de reduceri consistente precum si numeroase alte facilitati: accesorii suplimentare incluse in pachetele de baza, garantie extinsa a produselor sau chiar carduri cadou care pot fi folosite la cumparaturile ulterioare.

Dintre cele mai evidentiate produse disponibile in stoc vom enunta urmatoarele:

 • iPhone 4 – varianta alba si neagra
 • iPhone 4S – varianta alba si neagra
 • iPhone 5 – varianta alba si neagra

De asemenea, cele 3 modele de telefoane enuntate anterior vin in diverse configuratii prestabilite de producator, diferentele fiind la nivelul spatiului de stocare intern. In acest sens, avem modele de iPhone 4, 4S si 5 cu spatii de stocare pornind de la 8Gb, ajungandu-sa chiar si la smartphone-uri care dispun de un spatiu de stocare intern de pana la 64 de Gb.

Perioada promotiei este nedeterminata, astfel ca va puteti procura unul dintre modelele enuntate anterior la preturi promotionale, beneficiind astfel de ultimele reduceri expuse de eMAG. De asemenea, aveti ocazia sa regasiti in orice moment si alte modele iPhone pe care cei de la Apple planuiesc sa le ofere utilizatorilor sai.

3 Comentarii

 1. Mihaela

  3 iunie, 2013 at 18:36

  N-as vrea sa par subiectiva, dar chiar merita 3400 de lei un telefon?!

 2. Andreea

  19 iunie, 2013 at 21:36

  Mi-am luat si eu un iPhone 4S, am prins o oferta chiar de nerefuzat 😀

 3. Mona

  31 iulie, 2013 at 16:31

  iPhone 5 ramane un telefon prea scump, asta desi sunt modele mult mai performante decat el 🙂

You must be logged in to post a comment Login